ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Профілактика корупції в органах ДФС

    19 квітня 2024 п'ятниця
    59 переглядів

    Підрозділ власної безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області в тандемі зі спеціальними підрозділами прокуратури, УСБУ, правоохоронними органами та активними небайдужими громадянами краю, здійснює заходи щодо запобігання та протидії корупції серед працівників органів ДФС області.
    Фахівці ГУ ДФС у Закарпатській області та Закарпатської митниці ДФС переконані, що тільки разом можна побороти корупцію, яка з’їдає мрії про достойне життя громадян України. Таким чином, звертаємо увагу, що кожен має змогу долучитися до викорінення будь-яких її проявів.
    Робота в напрямку виявлення і профілактики корупційних діянь управлінням власної безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області проводиться постійно, але ви, як свідомі громадяни, також можете допомогти, повідомивши про можливі факти корупційних правопорушень за номером телефону (044) 284-00-07 – сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби, який функціонує цілодобово.
    Крім цього, про неправомірні дії посадових осіб територіальних органів ДФС у Закарпатській області можна безпосередньо повідомити працівників управління власної безпеки за тел. (0312) 61-51-67. Конфіденційність гарантується.
    Відділ комунікацій Головного управління
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору