ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Терористи заробляють на продажу мирному населенню прострочених продуктів! (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    98 переглядів
    Прес-центр СБУ повідомляє!

    Співробітники Служби безпеки України виявили у Сєверодонецьку товарну базу, де зберігалися недоброякісні продукти харчування, які планувалося доставити для потреб терористів із подальшим перепродажем мирному населенню.

    Про це повідомила прес-центр СБУ.

    «Під час обшуків на території бази, яка належить приватній фірмі, правоохоронці виявили велику кількість недоброякісної продукції. Для перепродажу за завищеними цінами мирному населенню на тимчасово окупованих територіях, терористам збиралися доставити давно прострочені м’ясо, ковбасні вироби, сири, консерви, зокрема, рибні російського виробництва», – йдеться у повідомленні.

    Співробітники спецслужби також виявили наклейки з логотипами та маркуванням товарних знаків відомих вітчизняних підприємств-виробників. Зловмисники планували нанести їх на упаковки з харчовою продукцією, щоби засвідчити якість сумнівних товарів. За висновками фахівців Держслужби ветеринарної медицини та Держсанепідслужби в Луганській області, вся продукція підлягає негайній утилізації.

    СБУ встановила місцезнаходження бази у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом затримання 8 травня у районі села Золотого понад 150 вантажівок з товарами, що прямували на території, тимчасово окуповані терористичними угрупованнями. На підприємстві вилучена фінансово-господарська документація, яка підтверджує економічні зв’язки підприємницької структури з територіями, підконтрольними бойовиками.

    У рамках відкритого кримінального провадження тривають оперативно-слідчі дії з встановлення та притягнення всіх осіб, причетних до організації нелегального каналу та постачання продукції для потреб терористів.
    Інформаційний Акцент
    03362-2.jpg
    03362-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости