ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. Жахлива ДТП зі смертельними наслідками (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    82 переглядів
    У ДТП на Закарпатті загинув 34-річний чоловік, троє людей отримали травми.

    У четвер, 9 липня, поблизу смт. Кольчино на трасі зі сполученням Київ-Чоп трапилась дорожньо-транспортна пригода. Загинув 34-річний чоловік, троє людей отримали травми.



    Виїздом слідчо-оперативної групи міськвідділу міліції та працівниками державтоінспекції було встановлено, що близько 13 години поблизу селища Кольчино, Мукачівського району сталася дорожньо-траспортна пригода за участі трьох автомобілів: Мерседес Спрінтер та двох вантажних автомобілів марки “Камаз” та “Сканія”, повідомляють із Мукачівського МВ УМВС.


    За попередніми даними, водій на автомобілі "КАМАЗ", їхав у напрямку м. Ужгород. Позаду нього вантажно-пасажирський «Мерседес - Спрінтер», вирішив його обігнати не встиг закінчити маневр обгону та здійснив лобове зіткнення із фурою, що рухалася по смузі зустрічного руху.


    Внаслідок ДТП 34-річний водій автомобіля "Мерседес - Спрінтер" мешканець Івано-Франківської області загинув на місці пригоди. Троє людей, а саме 35-річний пасажир Спрінтера та водії вантажівок 45 та 54- років отримали тілесні ушкодження та були доставленні до лікарні.


    Автомобілі поміщено на спецмайданчик Мукачівського міськвідділу міліції. Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору