ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто насправді очолює "Батьківщину" на Закарпатті — Андрій Сербайло чи Нуцу Марина?

    24 апреля 2024 среда
    30 переглядів

    «Комусь вигідно у час формування уряду та керівництва парламенту підносити Юлії Володимирівні такі «сюрпризи» – навмисно зіштовхувати «Нашу Україну» з «Батьківщиною». Я спростовую інформацію, поширену деякими Інтернет–виданнями щодо, нібито з моїх слів, причетності обласного осередку «Нашої України» до дій колишніх членів «Батьківщини», котрі вчора в Ужгороді вирішили змінити керівництво осередку», – заявив 4 липня "ЗІКу" голова Закарпатської облорганізації партії ВО «Батьківщина» Андрій Сербайло.За його словами, 3 липня в Ужгороді під час зібрання ЗОО ВО «Батьківщина» було вирішено змінити керівництво обласного осередку партії. А саме відсторонити від виконання обов’язків голову осередку Андрія Сербайла, натомість призначити Нуцу Марину. За словами Сербайла, такі рішення мають прийматись на обласних конференціях, а згаданий захід такого статусу не мав і не міг мати, оскільки його зініціювали виключені з лав партії «Батьківщина» Михайло Мартин, Михайло Попович, Михайло Фединець, Нуцу Марина та інші.

    «У мене склалось враження, що ті події, які останнім часом відбуваються в осередку, ініційовані кимсь ззовні. Хто за цим стоїть – покаже час», – зазначив Андрій Сербайло.

    P.S. Все ж хотілося б дізнатися, хто НАСПРАВДІ очолює Закарпатську обласну організацію партії ВО "Батьківщина" — Андрій Сербайло чи Нуцу Марина?
    Партія "Батьківщина" на Закарпатті змінила лідера

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору