ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вони перші почали! — Поранений міліціонер про перестрілку в Мукачеві (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    22 переглядів
    Суботні події в Мукачево. Як це було.

    Один із правоохоронців, які отримали поранення в ході перестрілки в Мукачевому, повідомив, що як тільки спецназівці приїхали на місце інциденту, вони відразу потрапили під обстріл.



    Про це міліціонер розповів в інтерв'ю, опублікованому на YouTube -акаунті МВС.


    "Надійшла команда, що в місті Мукачеве є озброєні в масках люди. Виїхали на затримання... Приїхали, почали висаджуватися, розпочалася стрілянина... Дуже сильно стріляли, били з гранатомета", - сказав він.


    За словами міліціонера, через три хвилини після початку перестрілки отримав поранення в результаті влучання снаряда гранатомета у бронещит.


    "Вони перші почали стрілянину", - відзначив він, відповідаючи на питання про того, хто першим відкрив вогонь.
    "Ми стояли за 200 метрів. Ми тільки вискочили з автобуса, і по нас почали бити. Кого там бачити? Там не можна було голову підняти. Гатили з усього, з чого могли. Їм все одно було, що там люди далі в цивільному, що заправка поруч", - сказав співробітник МВС.


    Як повідомлялося, 11 липня в Мукачевому сталася перестрілка. Прокуратура повідомила, що 20 озброєних осіб у камуфляжній формі з написами "Правий сектор" і відповідними наклейками на автомобілях, з метою розподілу сфер впливу, призначили зустріч місцевим жителям в одному з кафе. Після цього на грунті конфлікту вони почали стрілянину.


    Народний депутат від "Народного фронту", член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що загинули три людини, ще семеро - поранені. За останніми даними, поранені 11 осіб, вісім з них знаходяться в лікарнях.


    ДУК "Правий сектор" заявив, що ця ситуація сталася, тому що вони блокували проходження контрабанди. У зв'язку з ситуацією в Мукачевому увесь військово-політичний рух ДУК був піднятий за бойовою тривогою. Пізніше нардеп Віктор Балога повідомив, що "ПС" готовий здати зброю, якщо буде рішення лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша.


    У зв'язку з перестрілкою в Мукачевому прокуратура почала розслідування за фактом створення злочинної організації і терористичного акту. Створена спільна слідчо-оперативна група з числа працівників центральних органів ГПУ, СБУ і МВС. Президент виніс події в Мукачеві на обговорення Військового кабінету.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору