ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На турбазах Закарпаття поменшало туристів (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    112 переглядів
    Туристичні бази в Закарпатті, м’яко кажучи, нудьгують

    Туристичний сезон на Закарпатті триває, однак охочих їхати в край оздоровитися поменшало. Журналісти «М-студіо» проїхалися туристичними базами Свалявщини і з’ясовували, в чому причина зменшення кількості відпочивальників.

    Якщо в деяких санаторіях Закарпаття ще є відпочивальники, то туристичні бази в цих краях, м’яко кажучи, нудьгують. Хоча раніше вони були переповнені туристами.


    Ті ж туристи, які відпочивають на Закарпатті, приїхали сюди або до подій, що сталися в Мукачеві, або якраз в ті дні, коли вони відбувалися. Кажуть, добиралися до місця призначення об’їзними дорогами, бачили блокпости, страшно було тоді, коли їх перевіряли люди в масках зі зброєю в руках. Зараз вже нічого не бояться, жартують та насолоджуються відпочинком


    Туристи вважають: відпочивальників стало менше ще й тому, бо у людей просто-на-просто немає грошей. Хоча вважають Закарпаття порівняно з іншими туристичними регіонами найкращим варіантом для відпочинку.


    Тож на завершення ці милі жіночки пообіцяли приїхати відпочивати сюди ще не раз, бо кращої природи та місць для оздоровлення, кажуть, немає, головне, аби в усьому світі та в нашій країні панував мир та спокій. Тим часом закарпатці сподіваються, що туристична слава краю відновиться і після сумнозвісних подій 11 липня

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору