ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Святослав Піскун зі знанням справи розповів про мафіозні розклади на Закарпатті

    20 квітня 2024 субота
    67 переглядів
    Закарпатський регіон живе окремим життям від держави Україна.

    Ще 20-30 років тому всі контрабандні потоки Закарпаття розділили три-чотири сім’ї.

    У Закарпатті люди з дитинства знають, хто буде займатися контрабандою сигарет, хто – лісом, а хто буде під річкою переправляти наркотики.
    Про це заявив екс-генеральний прокурор України Святослав Піскун в ефірі “Шустер Live” у п’ятницю ввечері, повідомляють Патріоти України.
    Закарпатський регіон живе окремим життям від держави Україна, розповів Святослав Піскун, який перебував на посаді Генпрокурора у 2002-2003, 2004-2005, 2007 р.р.
    “Там все розділено між трьома-чотирма родинами. Притому, розділене 20-30 років. Люди, які там ще діти, знають, чим вони будуть займатися. Хто буде перевозити сигарети.
    Хто буде займатися першою категорією лісу, хто буде вивозити третю категорію лісу, хто буде під річкою переправляти наркотики, де вони будуть проводитись. Там все розписано, розкладено”, – заявив він.
    За словами Піскуна, в часи його прокурорства його відомство спробувало боротися з контрабандою в Закарпатті, і він переніс величезний тиск з боку народних депутатів та ЗМІ.
    “Нам влаштували кошмар тільки з однією метою -“припиніть розбиратися з ситуацією в Мукачеві”, – підкреслив він.
    За словами Піскуна, в кінцевому підсумку він був звільнений з посади, і мукачівська справа стала загасати. При цьому він додав, що кримінальний оборот в Закарпатті обчислюється мільярдами доларів.
    “Ось цей нарив – він вибухнув через десять років. Тобто всі ці десять років те, що ми тоді не доробили, – воно весь час визрівало”, – продовжив екс-прокурор.
    У підсумку, на його думку, “Правий сектор” зайняв ту нішу, в якій не допрацювали правоохоронні органи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору