ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті контрабандисти «залягли на дно» і змінили тактику!

    24 квітня 2024 середа
    76 переглядів
    Правоохоронці Закарпаття активізували свої заходи по боротьбі з контрабандою.

    Після того, як правоохоронці Закарпатської області активізували свої заходи по боротьбі з контрабандою, зловмисники змінили тактику своїх дій.

    Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив помічник голови Прикордонної держслужби Олег Слободян, передає «112.ua».

    «Ми активно працюємо в цьому напрямку і проводимо спільні заходи як з СБУ, так і з підрозділами МВС. Щодня, фактично, ми затримуємо сигарети, щодня ми затримуємо нелегальних мігрантів, які намагаються перетинати кордон », - заявив він.

    «Що стосується сигарет, то зараз, після того, як правоохоронці активізували свої заходи, то дещо змінилася тактика дій контрабандистів, вони в основному залягли на дно», - уточнив Слободян.

    За його словами, в Чернівецькому загоні протягом доби в пункті пропуску «Порубне» виявили 523 пачки захованих сигарет в подвійному підлозі автомобіля, який намагався виїхати до Румунії, а на польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин» виявили ще 260 пачок, які були заховані в запасному колесі автомобіля.

    «Це такі дрібні, невеликі партії, але хоча б таким чином контрабандисти намагаються переміщувати ці сигарети закордон», - додав він.

    Раніше стало відомо, що після стрілянини в Мукачеві Президент України Петро Порошенко заявив, що українська влада приймає виклик мукачівських контрабандистів. Президент має намір залучити для боротьби з контрабандою партнерів з сусідніх країн ЄС, а також поставити жорсткі терміни для рішучих кроків нового керівництва Закарпатської області.

    Також «Коментарі» повідомляли, що голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вирішив відправляти затриманих контрабандистів прямо до військкомату.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору