ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Медичний факультет УжНУ може похвалитися рекордною кількістю зареєстрованих заяв

    29 березня 2024 п'ятниця
    48 переглядів
    Позитивна тенденція простежується на факультеті здоров’я людини

    Спекотно не тільки надворі, а й у приймальній комісії УжНУ. Абітурієнти вже другий тиждень подають документи на омріяні факультети, визначаючи для себе пріоритети.

    Медичний факультет на 23 липня може похвалитися рекордною кількістю зареєстрованих заяв. Здобути освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» зі спеціальності «Лікувальна справа» захотіли аж 845 вступників, з напряму «Фармація» – 430, натомість небагато охочих вивчати «Сестринську справу» – 26, повідомляє Медіацентр УжНУ.

    Географія вступників, які мають намір вчитися на медфаку, різна: Хмельницька, Львівська, Тернопільська області, а також майже всі райони Закарпаття. Тримає марку за кількістю вступників і стоматологічний факультет. Виявили бажання навчатися і пов’язати своє життя з цією професією 370 абітурієнтів. Нововведення, пов’язане з визначенням пріоритетності, значно полегшує процедуру подання документів. Близько 70 людей, які захотіли вчитися на «стоматі», усвідомлено надали перевагу саме цьому факультету, відтак у заявах поставили саме його на перше місце.

    Позитивна тенденція простежується і на факультеті здоров’я людини. На спеціальності цього структурного підрозділу («Фізична реабілітація», «Фітнес і рекреація») на передостанній день прийому документів (закінчується скоріше, бо ж попереду ще вступне випробування) зареєстровано 206 заяв на денну форму навчання і 94 – на заочну.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору