ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Правосекторівці Закарпаття розповіли, як пили біля митниць каву

    16 квітня 2024 вівторок
    72 переглядів
    За словами Олександра Сачко з кожної машини митники брали по 350 євро

    Олександр Сачко під час прес-конференції «Правого сектора» в Ужгороді розповів про те, як їхня організація на Закарпатті працювала біля митниць.

    «Ми ні до кого зі зброєю не приходили, це був емоційний тиск на хабарників. Наші екіпажі з 2-3 людей, а іноді й одного представника під’їжджали на 150 м до пункту пропуску. Машини були з наклейками «Правого сектору» та іншими впізнавальними знаками. І хлопці просто пили каву. Бачили б ви, що там творилося: як таргани бігали, телефонували, щось виясняли. До нашої машини підходили», – розповів Олександр Сачко.

    Також він наголосив, що митниця не була пріоритетом у роботі «ПС», і хлопці не знали про те, що їхня діяльність матиме такий резонанс. За словами Олександра Сачка на Закарпатті всі надто звикли за 20 років до контрабанди і хабарництва і сприймали їх за належне.

    На прес-конференції звернули увагу, що хлопці з «ПС» самі просилися на митницю, адже така робота їм подобалася і люди постійно їм дякували.

    «Після декількох днів наші машини були закидані оливками, кавунами і іншими продуктами, які нам давали люди за те, що їм більше не треба платити за перетин кордону», – пояснив Олександр Сачко. За його словами з кожної машини митники брали по 350 євро.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    То что ПС называет "работой" в 90-тых называлось "рэкетом"
    Наше правительство, не правительство раз с этой ОГП разобраться не может
    Почему бандит Сачко на свободе?