ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Військовий комісар Ужгорода Микола Журавльов сьогодні на сесії Ужгородської міської ради пояснив, чому військкомат видає повістки за списками громадських активістів

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    "Я закликаю об’єднатися і увійти у роту охорони" - сказав Журавльов

    Він підтвердив, що комісаріат надавав запит до міськради, для отримання списків членів Громадської ради. Але, за його словами, військкомат надіслав запити не тільки щодо Громадської ради, але й членів міськвиконкому, працівників різних інстанцій, і потрапляння у такі списки «не означає мобілізації в АТО».

    «У мене є замисел військового комісара, - сказав Микола Журавльов. – Це (списки) не означає, що вас будуть призивати. Є директива начальник генштабу створити роту охорони, яка буде задіяна на місці у разі загрози вторгнення агресора. Я закликаю об’єднатися і увійти у роту охорони». Діяти ця рота буде, за словами військового комісара, коли буде введений правовий режим воєнного стану.

    Проте присутні у залі активісти закинули комісару, чому він не складає списки депутатів для мобілізації і варто почати саме з депутатського корпусу. Чи будуть складатись списки депутатів для мобілізації наразі невідомо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости