ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Смоланка повідомив, що УжНУ збільшили держзамовлення на понад 200 місць

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Ужгородський національний університет

    Сьогодні ректор Ужгородського національного університету Володимир Смоланка повідомив, що інформація про суттєве зменшення кількості державних місць в університеті, не відповідає дійсності.

    «Ми маємо взагалі десяте місце по країні по кількості державних місць. Є 317 державних вузів, а ми маємо десятий об’єм державного замовлення. А куди дають державне замовлення? У кращі вузи, не у гірші. Ми маємо, наприклад, більший об’єм, ніж у Одеському національному університеті. Я думаю, що це про щось говорить. Або у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара, або Одеському імені Мечнікова. Крім того, що ми на десятому місці, нам ще двічі протягом цієї вступної кампанії збільшували кількість державних місць. Дали перший раз більше п’ятдесяти місць і вчора ввечері ще 155 місць. Ми були на десятому, але нам дали ще понад двісті місць»,- повідомив Володимир Смоланка.

    Нагадаємо, сьогодні координатор громадської мережі ОПОРА Володимир Феськов на свой сторінці у Фейсбуці написав про те, що в останні дні вступної кампанії Міністерство освіти України зменшило кількість місць держзамовлення в УжНУ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору