ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підсумки Чемпіонату України з художньої гімнастики в Ужгороді

    25 квітня 2024 четвер
    60 переглядів
    За словами Ірини Дєрюгіної, гімнастки дуже люблять виступати в Ужгороді

    Про Чемпіонат України з художньої гімнастики в Ужгороді розповіли віце-президент Федерації художньої гімнастики України та президент федерації Закарпаття Ірина Дєрюгіна та Валентина Плавайко.

    За словами Ірини Дєрюгіної, гімнастки дуже люблять виступати в Ужгороді.

    «Тут комфортний зал, комфортне місто. Але, звичайно, хотілося б , щоб зал був вищий, кращий і з кондиціонером, бо в таку спеку важко виступати. Такою хочу сказати що і я дуже люблю Ужгород та «Золоту гору». Там повітря хороше», - сказала віце-президент Федерації художньої гімнастики України.

    Дуже цінним, за словами президента Федерації художньої гімнастики Закарпаття Валентини Плавайко, є те, що молодші спортсменки мають змогу спілкуватись з чемпіонками світу та Європи, бачити на власні очі як вони тренуються.

    Найголовнішим завданням збірної України на Чемпіонаті Європи, який стартує за декілька днів у Будапешті, є завоювання ліцензій на Олімпійські ігри. Гімнасткам треба посісти місце у 15-ці кращих на Чемпіонаті світу. Що стосується групових вправ, то потрібно посісти одне з перших шести місць. Решту ж ліцензій можна здобути протягом передолімпійського тижня, який пройде в квітні.
    Отож, побажаємо успіхів нашим гімсткам, а також бажаємо завоювати побільше призових місць на Чемпіонаті Європи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору