ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські депутати одноголосно підтримали Водоканал і виділили 2 500 000 гривень на погашення його боргів

    18 квітня 2024 четвер
    86 переглядів
    Комунальне підприємство попросило 2 451 000 гривень

    Сьогодні на сесії Ужгородської міськради розглянули лише 1 питання – зміни до програми підтримки міського Водоканалу.

    Комунальне підприємство попросило 2 451 000 гривень. Цей проект рішення вже тричі виносився на сесії міськради, проте жодного разу його не приймали. Депутатський корпус Ужгородської міськради твердив – не розуміють на що підуть кошти. Зараз проект трохи змінили і розписали куди витратять державні кошти. 1 500 000 гривень підуть на погашення боргів перед «Закарпаттяобленерго», ще 951 000 – на оплату прострочених податків. За це проголосувало 40 із 40 присутніх депутатів. Ще КП «Водоканал м. Ужгорода» просили 300 000 «в якості внеску в статутний капітал». Тобто ці кошти керівництво водоканалу роз приділить на власний розсуд. Депутати цей проект навіть не розглядали.

    Після прийняття рішення з цього питання міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов оголосив перерву у засіданні до 20-25 серпня, тоді зберуться, аби вирішити інші питання сесії, які ще залишилися з попередніх засідань.

    Нагадаємо, у понеділок, 3 серпня, депутати так і не зібралися на засідання сесії і міський голова переніс його на два тижні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору