ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Історія із рейдерським захопленням магазину на Корзо в Ужгороді продовжується

    29 березня 2024 п'ятниця
    59 переглядів
    «Ми зверталися в суд і в правоохоронні органи",- каже Марія Поштарь

    Сьогодні представники товариства «Магазин взуття» зустрілися із журналістами щоб розповісти про ситуацію, в якій опинилися.

    «Вимагаємо справедливості. 24 липня виконавча служба передала нам приміщення, у нас є акт передачі приміщення нерухомого майна. І з 24 липня ми не можемо потрапити у приміщення, оскільки Маєрчик (Павло Маєрчик, екс-депутат Ужгородської міської ради від партії БЮТ – ред.) найняв охорону, кожен день ця охорона міняється. Ми у приміщення не заходимо і орендарі, які там знаходяться, свій товар не забирають. Оскільки їх попросили просто не забирати свій товар», - розповіла журналістам директор ТОВ «Магазин взуття» Поштарь Марія.

    За словами жінки, орендарі, котрі нині винаймають торгівельні площі у багатостраждальному магазині, також стали заручниками ситуації:

    «14 травня 2014 року ці орендарі перепродували це приміщення третім, четвертим, п’ятим особам. У документі, який у нас є, сказано, що вони перепродують це приміщення по довіреності за 5 тисяч доларів і у випадку, якщо цей договір не буде виконано, вони сплачують 5 тисяч доларів і виплачують штраф у трикратному розмірі. І я розумію цих орендарів, які зараз знаходяться у цьому приміщенні. Вони опинилися у безвихідному становищі і не в тому місці. Вони бояться іти. Є чутки, що вони хочуть піти, але їм наказано сидіти там і не виходити із цього приміщення.

    За словами Марії Поштарь, не дивлячись на рішення Виконавчої служби, магазин не збираються звільняти та передавати законним власникам:

    «Ми зверталися в суд і в правоохоронні органи. Зараз тут стоїть міліція і дивиться за порядком, щоб не було диверсій. Бо у п’ятницю вже хотіли захопити, поміняти ключі. Вчора приходили міряти жалюзі. Вони не зупиняються і хочуть захопити це приміщення».

    Разом з тим, жінки, які борються за право на використання своєї законної власності, також заявляють, що не збираються здаватись:

    «Від 24 липня ми тут кожен день. Спочатку ми тут і ночували. Тут тиждень була їхня вагітна адвокатша. А тепер найняли охорону. Кажуть, що вони воювали в АТО, що це батальйон Айдар. Але нехай вони не думають, що вони нас покладуть на коліна. Ми не здамося. Треба буде – поїдемо і в Київ і доведемо цю справу до кінця», - заявила Лєбєдєва Магдалина. Ця жінка також намагається повернути своє майно.
    Цей кофлікт продовжується уже не один день, будемо сподіватись, що вже найближчим часом його вдасться вирішити.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору