ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Два бійці «Карпатської Січі» загинули біля Донецького аеропорту (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Смерть карпатських січовиків настала в результаті прямого влучення ворожої міни.

    Смерть настала в результаті прямого влучення ворожої міни, повідомив командир "Карпатської Січі", голова "Легіону Свободи" Олег Куцин.

    Біля Донецького аеропорту під час нічної варти загинули двоє воїнів штурмової роти "Карпатська Січ" Данило Касьяненко і Олег Костюк. Про це інформує Всеукраїнське об'єднання "Свобода".
    Смерть настала в результаті прямого влучення ворожої міни, повідомив командир "Карпатської Січі", голова "Легіону Свободи" Олег Куцин.
    "6 серпня 2015 близько 18:00 на позиціях біля Донецького аеропорту загинули двоє бійців окремої зведеної штурмової роти "Карпатська Січ" (93 ОМБ) Олег (Характерник) Костюк і Данило (Телефон) Касьяненко.
    Запорожець Данило Касьяненко воював в "Карпатській Січі" з перших днів заснування підрозділу. Ровесник Незалежності, він був активним учасником Революції гідності, а після неї не замислюючись взяв в руки зброю.
    00624_1.jpg
    Для уродженця міста Ромни Олега Костюка (1981 р.н.) це був перший вихід на бойову позицію після проходження тренувань в підрозділі. Олег також брав активну участь у революції. Був одружений.
    00624-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    лучше бы вместо этих 2-их одного Куцина шлёпнули