ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Книжку Андрія Любки "Карбід" вже можна придбати

    16 квітня 2024 вівторок
    55 переглядів
    Авантюрний роман Любки карколомний і кумедний

    Наразі це можна зробити онлайн, а в книгарнях нова робота письменника, поета та перекладача з'явиться вже незабаром. Книга побачила світ у видавництві "Книги – ХХІ". Власне, на його сайті її й можна придбати.

    Президент Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz, Святослав Померанцев каже: "Андрій Любка – рибалка, грішник, балканіст. Написав і переклав кілька книжок, об'їздив тридцять країн, але найбільше любить спати до обіду і заїдати пекучу сливовицю барбарисовим льодяником. Живе у всій Центральній Європі, та найчастіше заряджає свої ґаджети й пере речі в Ужгороді. Несудимий, неодружений, небагатодітний, одне слово – ледачий.

    Авантюрний роман Любки карколомний і кумедний, сюжет захоплює, але уважного читача може здивувати інше: за пригодами вигаданих персонажів впізнаються реальні контрабандні схеми, що діють на українських кордонах. Бандити, людські органи, наркотики – все це описано настільки детально, що будь-який слідчий чи журналіст може у кримінальних справах і статтях цитувати цей роман цілими абзацами".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    шо може доброго зробити ледачий алкаш?

    Похожие новости