ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. Прикордонник, який намагався застрелитися з автомата, перебуває у комі

    24 квітня 2024 середа
    74 переглядів
    38-річний прикордонник пустив собі 11 куль в груди.

    Трагічний випадок цілком може бути пов'язаний із контрабандою.

    Ця надзвичайна подія сталася нещодавно на прикордонному посту "Бадалово", що структурно входить до Лужанського відділу прикордонної служби Мукачівського загону.
    38-річний солдат Микола М., отримавши зброю (автомат Калашникова), пустив собі 11 куль в груди.
    На щастя, спроба самогубства не вдалася - з множинними пораненями черевної порожнини, грудної клітини уродженця Хмельниччини було доставлено до хірургічного відділення Берегівської ЦРЛ.
    Наразі стан мобілізованого у березні 2015 року прикордонника стабільно важкий, вже понад тиждень він перебуває у медикаментозній комі.
    Обставини спроби самогубства прикордонника з'ясовують компетентні органи. Але офіційної інформації з цього приводу, досі нема.
    "Цей випадок активно обговорюється на Берегівщині, адже тутешній прикордонний пост має своєрідну репутацію як серед місцевих жителів, так і в колі нелегальних цигаркових перевізників", - зазначає газета "Берегово".
    Нагадаємо, що 6 серпня понад 6000 пачок сигарет угорці конфіскували у контрабандистів із закарпатського Бадалова, яких прогавили українські прикордонники.
    Слід зазначити, що за останній місяць, після відомих "мукачівських подій" у напрямку з Бадалова (Берегівський район Закарпатської області) до Угорщини контрабанда не надходила - принаймні угорські прикордонники та податківці про такі факти не повідомляли.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору