ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Закарпатгаз» закликає краян зареєструвати газові котли!

    28 березня 2024 четвер
    53 переглядів
    Газовики закликають закарпатців легалізувати свої газові "автономки".

    Протягом трьох останніх місяців ПАТ «Закарпатгаз» ввів в експлуатацію майже 1150 незареєстрованих «автономок».

    За цей же час Товариство прийняло від споживачів понад 2,2 тисячі заяв на реєстрацію неофіційно встановлених опалювальних приладів. Також видано майже 1,8 тисячі технічних умов, розроблено понад 1,1 тисячі проектів.
    Такий серйозний обсяг робіт з введення в експлуатацію незареєстрованих опалювальних приладів виконується не заради «галочки» у звітах, а, перш за все, з метою до початку опалювального сезону ще раз ретельно перевірити стан газопостачальних мереж та газоспоживаючих приладів у помешканнях наших споживачів, - наголошує перший заступ ник голови правління – головний інженер ПАТ «Закарпатгаз» Андрій Горват. – Важливо це з огляду на безпеку газопостачання. Адже нещасні випадки, що ставалися внаслідок недосконалого функціонування нерідко абияк встановлених «автономок», за які ніхто не ніс відповідальність, з наслідками для здоров’я і навіть життя наших співгромадян відійшли ще не в таке далеке минуле. Саме аби переконатись в безперебійній роботі газоспоживаючого обладнання, впевнитися в його надійності, ми й робимо цю копітку, часом навіть рутинну роботу…
    «Прийшов Спас – покинуло літечко нас», - гласить народна мудрість. З настанням холодів до решти наших проблем виживання, як от: на які кошти харчуватися та у що потепліше вдягнутися, неодмінно додадуться і клопоти про те, чим заплатити за комунальні послуги, в тому числі й за газ, що так відчутно подорожчав. І тут можливість скористатися пільговою ціною 3.60 грн. за м куб. на перші 200 м куб. використаного газу, аніж оплатити їх за базовою у 7,19 грн. за м куб. – теж є аргументом на користь того, аби завдати собі роботи і якнайшвидше вирішити проблему незареєстрованих опалювальних приладів. Тим більше, коли від «Закарпатгазу» цьому – абсолютне сприяння: при системі, змонтованій без порушень, виготовлення техумов, проекту, випробування обладнання та пуск газу обійдуться всього у 350 гривень.
    Дбаймо про те, аби зустріти зиму у всеозброєнні, вже сьогодні!

    ПАТ «Закарпатгаз»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости