ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головний дзюдоїст Буковини очолить фіскальну службу Закарпаття

    20 квітня 2024 субота
    73 переглядів
    Новим начальником ДФС Закарпаття стане Анатолій Паланійчук із Чернівців.

    Новим начальником Закарпатської митниці ДФС України стане Анатолій Паланійчук, який донедавна працював на посаді в.о. начальника ДПІ у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області.

    Пролобіював призначення голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який сам є вихідцем з Буковини.
    Опосередкованим підтвердженням цій інформації є той факт, що 2 серпня Анатолій Паланійчук несподівано для всіх повідомив про свою відставку з вказаної посади. Місцевим ЗМІ він тоді повідомив, що наразі перебуває у відпустці. А щодо причини, що спонукала його покинути посаду головного податківця Чернівців, відбувся жартом. З власних джерел журналістам тоді стало відомо, що А.Паланійчук планує перейти на роботу на митницю.
    На посаді очільника чернівецьких податківців Анатолій Паланійчук перебував рівно 16 місяців. Раніше він працював на керівних посадах в управлінні податкової міліції, очолював податкову інспекцію у Кельменецькому районі , був першим заступником голови Державної податкової адміністрації в Чернівецькій області.
    Що цікаво, А.Паланійчук є очільником Чернівецької обласної федерації боротьби дзюдо. На цю посаду він обирався тричі поспіль.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости