ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття відзначає День Державного прапора України (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    46 переглядів
    Сотні закарпатців відзначили в Ужгороді День Незалежності України.

    З самого ранку головна площа Закарпаття - Народна - урочисто забарвилася квітами!

    Керівники області, міста, керівники правоохоронних органів, служби безпеки та представники громадськості взяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України.
    На урочисто прибраній площі, напроти флагштока - почесна варта, вишикувався військовий гарнізон, зібралися земляки, поруч - духовий оркестр.
    У Державного прапора України - керівник краю Геннадій Москаль та міської керівник Ужгорода Віктор Погорєлов.
    03280-2.jpgГеннадій Москаль гордо підняв український прапор і поклавши руку на серце проголосив хвилину мовчання за загиблими воїнами.
    Почесне право нести Державний Прапор України, за звичаєм, надали почесним військовослужбовцям - під мелодію Державного гімну України прапор піднято.
    Потім, під мелодію української народної пісні у виконанні духового оркестру відбулася церемонія покладання квітів до підніжжя пам'ятника Великому Кобзареві Т. Г. Шевченка, який довгий час задумливо стоїть біля Закарпатської ОДА.
    Кошики з квітами до монумента поклали керівники краю, генконсули і представники дипломатичних установ Угорщини та Словаччини в Ужгороді, керівники правоохоронних та контролюючих органів, учасники АТО, куратори громадських об'єднань і політичних партій, закарпатці.
    Після підняття прапора на 11. 30 планується також урочиста хода з розгортанням 100-метрового прапора України до Пагорба Слави, де відбудуться меморіальні заходи, присвячені загиблим героям АТО.
    Віра, сила духу і єдина незалежна Україна в ім'я українського народу!
    З Днем Незалежності!
    03280-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору