ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

4-метровий український прапор замайорів біля кордону з Євросоюзом (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Патріотичну акцію провели громадські активісти на Великоберезнянщині.

    На Великоберезнянщині громадські активісти започаткували у 2014 році традицію встановлення Державного прапора України 23 серпня на одній з найвищих точок селища, а саме в урочище Карпотини біля кордону з Словаччиною, на старій радіовежі.

    23 серпня, у День Державного прапора україни, громадські активісти селища, військовослужбовці із Великоберезнянського районного військкомату,представник Правого сектору та волонтери традиційно, другий рік поспіль, піднялися на гору до старої радіовежі і встановили 4-метровий синьо-жовтий стяг, який майорітиме над рідним селищем та Великоберезнянським районом.
    «Ми – патріоти своєї країни.Синьо-жовтий прапор – це символ волі і боротьби.Під цими кольорами стояли на Майдані, відстоювали незалежність і свободу, за них проливається кров на Сході. Державний прапор – це символіка, яку потрібно берегти, – кажуть активісти Великого Березного. – Сподіваємося,що ця традиція буде жити у майбутньому.Хочеться вірити, що її підтримають молодь, активісти селища і у наступному році».
    За пошиття прапора активісти висловлюють подяку директору ТОВ «Березнянка» А.Цибику та Т.Гопко, пише Березний онлайн.
    041-1.jpg
    041-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору