ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителька Закарпаття через «липову» довідку опиниться на лаві підсудних

    23 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    Фальшива довідка на тюремні нари приведе.

    Те, що в державі скрутна ситуація не є для когось таємницею. Однак, якщо одні намагаються покращити своє становище додатковими заробітками, то хтось вирішує просто виманити гроші від держави.

    Як це, наприклад, трапилося у Виноградові. Описує Іван Ладжун на "Карпатському об'єктиві"
    Як розповіли слідчі у Виноградівському райвідділі міліції, місцева жителька 20-річна Меланія (ім’я змінено) спромоглася подати у органи соціального захисту «липову» довідку, що допомогло їй отримувати соціальну допомогу на дітей. Від першого чоловіка у молодиці є дитина. Та згодом вони з ним розлучились і Меланія знайшла собі іншого чоловіка, з яким має троє діточок. Якийсь час молодята жили на Хмельниччині та згодом повернулися у Виноградово. Знаходячись у приміщенні управлінні праці соціального захисту населення Меланія заповнила анкету, надавши неправдиві відомості. А саме те, що вона є матір – одиначка, якій необхідна для дітей соціальна допомога. Та згодом про цей випадок довідалися працівники кримінальної міліції у справах дітей, які вирішили перевірити правдивість наданої інформації. Як з’ясувалося, Меланія живе в зареєстрованому шлюбі з чоловіком і веде з ним спільне господарство, однак приховала цю інформацію, умисно промовчавши при перевірці соціальними працівниками.
    Підозрювана повідомила нашому виданню, що вона, мовляв, не знала, що заповняє в анкеті. Слабке, погодьтеся, пояснення. Цікаво й те, що її чоловік працює на ринку, а вона доглядає за дітьми. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, а Меланії оголосили про підозру. Цю справу згодом направлять у суд, який винесе вирок у цій історії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору