ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський губернатор виступає за хімічну кастрацію для педофілів

    29 березня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Москаль виступає за радикальніше покарання за сексуальні злочини.

    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль виступає за радикальніше покарання за злочини, вчинені на сексуальній основі проти малолітніх та неповнолітніх осіб.

    На його думку, особи, які на цей злочин наважилися заслуговують на хімічну кастрацію. Таку думку він висловив у коментарі кореспонденту УНН.
    “Я колись навіть був автором законопроекту про посилення та вдосконалення покарання за злочини, вчинені на сексуальному підґрунті проти малолітніх та неповнолітніх, який передбачав хімічну кастрацію таких злочинців. За цю ініціативу я піддавався нищівній критиці. Хоча це є практикою європейських країн”, — відзначив Г.Москаль.
    За його словами, препаратами можна попереджати тяжкі злочини, не допускати їхнього повторного скоєння.
    “Як лікують наркоманію і алкоголізм, також лікують і будь-яку психічну патологію людини. Є люди з тваринними інстинктами, схильні до жорстокості. І це також лікується. На жаль, наші громадяни у своїй свідомості до таких заходів ще не готові. Хоча ще у радянській міліції була практика перевірки молодих співробітників горілкою, яка викривала усі хворі рецептори у корі головного мозку”, — сказав Г.Москаль.
    Нагадаємо, проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення та вдосконалення покарання за злочини, вчинені на сексуальній основі проти малолітніх та неповнолітніх був зареєстрований у Верховній Раді України 17 червня 2013 року. Ініціатором законопроекту був народний депутат Геннадій Москаль. У пояснювальній записці йшлося про запровадження додаткового виду покарання у вигляді “хімічної (фармакологічної) кастрації” щодо осіб, які вчинили відповідний злочин. Покарання передбачалося застосовувати строком до трьох років, якщо стосовно винної особи є висновок судово-психіатричної експертизи про наявність у неї “розладу сексуальної переваги (педофілії)”, незалежно від призначеного винному покарання. У листопаді 2014 року законопроект було відкликано.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости