ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перша група поранених бійців вирушить на реабілітацію у санаторій "Карпати"

    28 березня 2024 четвер
    86 переглядів
    Санаторій "Карпати" виграв тендер на оздоровлення військовиків.

    Станеться це вже 3 вересня.

    Путівки ще є, бажаючих оздоровитися у знаменитому лікувально-курортному комплексі на Закарпатті просять зголошуватися в служби соцзахисту.
    З 3-го вересня починається реабілітація поранених і демобілізованих бійців з Прикарпаття у санаторії "Карпати" в Закарпатській області. Саме цей санаторій виграв тендер на оздоровлення військовиків, який проводив Департамент соцзахисту Івано-Франківської ОДА, пише Курс
    Перший заїзд - 34 поранених, повідомили на обласному Координаційному комітеті з допомоги пораненим та учасникам АТО, який відбувся сьогодні.
    "Далі люди будуть мінятися на реабілітації, як на ротації", - повідомили представники обласної соцслужби.
    Також на останній сесії Івано-Франківська облрада виділила кошти на придбання 15 путівок в прикарпатський санаторій "Черче".
    "Просимо зголошуватися у районні соцслужби чи в Департамент соціальної політики ОДА, оскільки путівки на реабілітацію є," - повідомив співголова Комітету Ігор Пасічняк.
    Як повідомила учасник Комітету, представник Депаратменту охрони здоров'я ОДА Марія Бойко, під час військових дій на Сході поранення отримали 349 прикарпатців, ще 326 захворіли під час служби в АТО.
    МСЕК призначила інвалідність 54 бійцям, ще 64 оформидли втрату працездатності.
    Наразі у військових госпіталях лікують 14 поранених прикарпатців, 4 з них поранені днями і перебувають у військовій лікарні в Дніпропетровську.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору