ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві - будівельний скандал! (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    25 переглядів
    Зведення багатоповерхівки спричинило скандал у Мукачеві.

    Через зведення багатоповерхівки у центрі міста.

    Будівництво багатоквартирного житлового будинку по вулиці Космонавта Бєляєва, 5 викликало жваве обговорення у містян. А все через висоту будинку, який перевищує будівлі історичного ядра центру міста.
    Розглянувши заяви громадян та клопотання підприємств і організацій, керуючись ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради прийняв рішення припинити будівництво багатоквартирного будинку.
    "На виконання протоколу архітектурно-містобудівної ради №6/2015 від 18.08.2015 року Дочірньому підриємству “Стар” припинити будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул.Космонавта Беляєва, 5 в місті Мукачево в зв’язку з невідповідністю проектно-кошторисній документації до надання відповідних матеріалів щодо перевірки управлінням державної
    архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області на вищезгаданому об’єкті", – йдеться в рішенні, підписаному мером міста Золтаном Ленд’єлом.
    Дочірньому підприємству “Стар” доручено переглянути проект намірів забудови даного багатоповерхового житлового будинку у відповідності до вимог ДБН В.2.2-15-2005 (в частині обмеження поверховості), так як земельна ділянка розміщена в центральній частині міста в зоні регулювання забудови історичного ядра міста і потребує дотримання вимог історико-містобудівного обгрунтування.
    205-13.jpg
    205-34.jpg
    205-35.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору