ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Правоохоронці цілодобово оберігають спокій мешканців Ужгорода (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    32 переглядів
    Міліція цілодобово патрулює обласний центр Закарпаття.

    Міліціонери щотижня на вихідні цілодобово патрулюють обласний центр Закарпаття.

    Профілактичні заходи, спрямовані на попередження вчинення правопорушень, дають результат. У громадських місцях, закладах відпочинку спокійно відпочивають ужгородці та гості міста.
    Вчора на центральній площі міста – пл.Народній, як і завжди у п′ятницю, вишикувались кілька десятків правоохоронців, які вийшли на патрулювання міста.
    На інструктажі, в якому взяли участь очільник закарпатської міліції Сергій Князєв і начальник міськвідділу Роман Стефанишин, патрульних ознайомили з оперативною обстановкою в місті, визначили маршрути патрулювання та роз’яснили патрулям, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень.
    Особливу увагу було звернуто на ввічливе ставлення до громадян, дотримання їх прав і свобод, а також на заходи особистої безпеки міліціонерів.
    До патрулювання обласного центру залучені працівники Ужгородського міського та районного відділів міліції, співробітники обласного аппарату, Державтоінспекції, Національної Гвардії, УДСО при УМВС, громадські формування міста та два кінологи зі службовими вівчарками.
    Інформація Ужгородського МВ УМВС
    227-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору