ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський дитячий "Барвінок" завершив оздоровчий сезон (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    35 переглядів
    Закарпаття. Флешмоб на відкритті оздоровчого табору «Барвінок».

    Незважаючи на те, що цього року не виділялися кошти на оздоровлення дітей з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, один з кращих дитячих оздоровчих таборів у Закарпатті – «Барвінок», який знаходиться на балансі облорганізації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, успішно провів оздоровлення дітей.

    В цьому значна заслуга голови обласної організації галузевої профспілки Івана Зелінського, завдяки зусиллям якого було залучено кошти на ці цілі з різних джерел фінансування. А роботу оздоровниці, змістовний відпочинок дітей забезпечила керівник цього дитячого оздоровчого закладу Ольга Барзак.
    Спільно з обласною організацією профспілки працівників освіти і науки (голова Тетяна Повханич) було реалізовано проект «табір в таборі», в ході якого 46 дітей освітян мали можливість поєднувати заняття художньою творчістю, й, зокрема, малюванням, з вивченням англійської мови. До речі, англійську мову юні закарпатці вивчали з допомогою студентів з Індії, які стаціонарно навчаються на медичному факультеті Ужгородського національного університету.
    Цього літа табір «Барвінок» проявив себе як і оздоровниця спортивного профілю. Адже тут було організовано відпочинок й оздоровлення групи юних волейболістів з Мукачева, які під керівництвом досвідченого тренера Лариси Колнишевої поєднували відпочинок із заняттям улюбленим видом спорту – волейболом, вдосконалюючи свою спортивну майстерність.
    288-1.JPG288-2.JPGІ нарешті, про міжнародний аспект діяльності «Барвінку». За домовленістю з головою Баварської общини в Німеччині Іріс Трюбсветтер в оздоровчому таборі було оздоровлено 40 дітей-сиріт та з малозабезпечених сімей Перечинського району. На ці цілі меценати з Німеччини виділили 155 тис. грн. За підсумками оздоровлення обласна організація галузевої профспілки представила Іріс Трюбсветтер до нагородження відзнакою Федерації профспілок України у номінації «Батьківська турбота» у Всеукраїнському огляді роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення й відпочинку дітей влітку 2015 року.
    Отже, цьогорічний сезон у закарпатському дитячому оздоровчому закладі «Барвінок» вдався.

    Сергій Баранчиков, завідуючий відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автор

    На ФОТО:
    - флешмоб на відкритті оздоровчого табору «Барвінок»;
    - діти разом з організаторами оздоровлення дітей;
    - хто краще знає англійську мову?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору