ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Балога: Тим, хто голосував за зміни до Конституції, - місце у в’язниці!

    24 квітня 2024 середа
    95 переглядів
    Віктор Балога пояснив, чому сьогодні не голосував за зміни до Конституції.

    Мукачівський нардеп пояснив, чому сьогодні не голосував і що з того вийде...

    "Чисті справи не робляться брудними руками. Про це знають всі, цей принцип працює завжди.

    Подивіться, хто голосував за цю Конституцію. Ті, чиїми руками Янукович вирішував свої питання і будував диктатуру. А вже сьогодні ці люди, місце яким у в’язниці, вступили в союз з тими, хто дав слово їх пересадити.

    Але, особисто мені приємно, що мого прізвища немає в цій компанії колишніх «регіоналів», ветеранів АТО і учасників Майдану Гідності. В цього неприродного союзу точно нічого путнього не вийде", оперативно написав Віктор Іванович у Фейсбуці.
    Перед тим Віктор Балога оприлюднив наступне: "Знаю, що на депутатів з коаліції чиниться колосальний тиск з вимогою проголосувати за цю Конституцію. Розумію, що влада прагне закрити рота усім неугодним, а хто не замовкне – навішати ярлик агента Кремля і соратника Путіна.

    Також знаю, що ті, хто за це проголосують, назавжди увійдуть в історію України зрадниками. Тому, на місці депутатів, на яких чиниться тиск, я б поклав мандат.

    Єдине, чого не розумію, так це чому мовчить інтелігенція? Окрім Степана Ільковича Хмари і Левка Григоровича Лук’яненка, на яких на старості років влада теж навішує ярлики за їхню чесність.

    Якщо мовчить уряд, мовчить РНБО, значить вони теж несуть за це відповідальність. Кожен, хто промовчав, став співучасником злочину проти України. І час все розставить на свої місця. Дуже швидко".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А тих хто привів Януковича до влади навічно в буцигарню,Юща, Берлогу в першу чергу. Гниди.