ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Водій і пасажир "Жигулів" після зіткнення з вантажівкою потрапили до лікарні

    19 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Легковик на Тячівщині зіткнувся з вантажівкою.

    Вчора вранці у селі Нересниця Тячівського району в ДТП потрапили «ВАЗ–2107» і «ЗІЛ-131». В результаті водій легковика разом із своїм пасажиром потрапили до лікарні.

    Зранку 1 вересня з Нересницької лікарні в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що у селі сталася ДТП. Травмувалися водій та пасажир автомобіля «ВАЗ–2107».
    Як з'ясувалося, зіткнулися дві машини. Водій автомобіля марки «ЗІЛ-131», 55-річний мешканець села Велика Уголька, рухаючись із с.Вільхівці в с.Нересниця, почав виконувати маневр повороту вліво. Водночас водій автомобіля «ВАЗ–2107», 36-річний мешканець с.Округла, пішов на обгін вантажівки. В результаті «перегонів» машини зіткнулися. Після цього «сімку» відкинуло в кювет, де вона вдарилася в залізобетонний місток.
    Внаслідок ДТП водій легковика та його пасажир отримали травми та були доставлені у травматологічне відділення Тячівської лікарні.
    Обидва автомобілі доставлено на штрафмайданчик Тячівського ВДАІ. За даним фактом проводиться перевірка, інформує УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору