ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники здали для військовослужбовців Нацгвардії понад 13 літрів донорської крові

    23 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    «Ми з тобою однієї крові!»

    Сьогодні понад 30 прикордонників здали донорську кров для військовослужбовців Національної гвардії України, котрі 31 серпня постраждали внаслідок вибуху біля Верховної Ради України.

    Акцію підтримки під назвою «Ми з тобою однієї крові» військовослужбовці прикордонного відомства провели в Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України. Добровільно здати кров приїхали солдати та офіцери мобільного прикордонного загону,Окремої комендатури охорони і забезпечення та Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації Державної прикордонної служби України.
    Загалом протягом кількох годин прикордонники-донори здали понад 13 літрів крові. Варто зазначити, що «зелені кашкети» одними з перших зголосились підтримати своїх побратимів, оскільки спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України несуть бойове чергування на багатьох блокпостах у зоні проведення АТО, а також беруть участь у заходах з посилення Придністровського сегменту українсько-молдовського кордону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору