ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Погорєлов із заступником Іваном Шкиртою перевірили, як іде навчання в ужгородському ліцеї "Лідер" (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    113 переглядів
    У закладі замінили всі вікна на склопакети, поруч триває ремонт вулиці Сільвая

    Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов із заступником Іваном Шкиртою під час традиційного об’їзду міста з керівниками комунальних служб перевірили, як іде навчання в ужгородському ліцеї "Лідер" (ЗОШ №20).

    Побували на уроках у кількох класах, оглянули туалети – таким може позаздрити навіть найсолідніша європейська установа. Тут також передбачені всі зручності для учнів з обмеженими фізичними можливостями, оскільки в закладі інклюзивна освіта.
    У закладі замінили всі вікна на склопакети, поруч триває ремонт вулиці Сільвая.
    Тривають і роботи з оновлення шкільного басейну, облаштування зручних роздягалок та душових. Щоправда, для завершення робіт потрібно виділення додаткових коштів.
    Навідалися і в шкільну їдальню, переглянули меню, поцікавилися, чи смачно у тих, хто якраз обідав. Тут не тільки готують кілька страв, а й свою випічку, яка особливо популярна у школярів.
    "Лідер" – заклад, де нещодавно почали підготовку дітей за інноваційним науково-педагогічним проектом "Інтелект України". В одному з початкових класів, куди завітали на урок керівники міста, – а було малювання, міський голова попросив школяриків підготувати малюнки про Ужгород для діток із Луганська.



    098




    543




    765




    3289

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору