ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські міліціонери прикрили порно-студію викладача-англійця! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Відзняте порно ужгородець викладав на платні сайти в Інтернет.

    23-річний ужгородець, котрий викладає англійську мову в одному з навчальних закладів міста, підшуковував дівчат із матеріальними проблемами, яким обіцяв долари за зйомки в порнофільмах з його участю. Відзняте порно викладав на платні сайти в Інтернет.

    Почалося все з того, що працівники міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми виявили в мережі Інтернет відеопродукцію порнографічного змісту. В порноролику було вказано, що відзнято його в Ужгороді.
    Міліціонери відшукали «порноакторів». З′ясувалося, що 23-річний житель м.Ужгорода створив на зйомній квартирі міні-порностудію. До речі, сам хлопець з інтелігентів, викладає англійську мову в одному з навчальних закладів обласного центру…
    Цей «педагог» підшуковував молодих жінок, в тому числі й неповнолітніх, і пропонував їм зніматися в порнороликах за його участю. Обіцяв платити юним «порноакторкам» 1000-3000 доларів у місяць. Ясна річ, обіцяного дівчата не отримували, хоча сам учитель на цьому заробляв, викладаючи відзняте порно на американські платні сайти…
    Одна із «порномоделей» виявилася 17-літньою працівницею ужгородського АВС. Оскільки зйомки неповнолітніх у порнофільмах в США заборонено, ужгородець підробив у паспорті вік дівчини, виставивши підроблену інформацію в Інтернет разом із фільмом.
    602.j-1.jpg
    602-2.jpg
    Міліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.4 ст.301 (Виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції порнографічного характеру) Кримінального кодексу України.
    Вилучену відеопродукцію було направлено на експертизу, яка підтвердила її порнографічний зміст.
    Під час обшуку в орендованій ужгородцем квартирі, де він знімав свої «порношедеври», стався казус. Пізно ввечері в квартиру зайшов 24-річний хлопець і сказав, що він «приніс те, що просили». Як з′ясувалося, він приніс 5 грамів марихуани, яку вживав для підсилення потенції під час зйомок сам організатор порностудії… Побачивши міліціонерів, наркокур′єр встиг з′їсти частину дурман-зілля…
    Слідство у справі триває. Воно повинно з′ясувати, скільки осіб відвідували підпільну порностудію й брали участь в тиражуванні відзнятих ужгородським учителем порнофільмів.

    СЗГ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору