ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заява Закарпатської обласної організації політичної партії «Єдиний Центр»

    19 квітня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Влада продовжує брудну кампанію з дискредитації «Єдиного Центру»

    Влада продовжує брудну кампанію з дискредитації «Єдиного Центру», який згідно даних соціологічних досліджень, є найпопулярнішою політичною силою на Закарпатті. Після невдалих спроб зруйнувати нашу команду повістками в АТО і звинуваченнями в сепаратизмі, влада перейшла до використання улюблених прийомів сталінської епохи – переслідування інакодумців на основі фейкових доносів.

    «Єдиний Центр» відповідально заявляє, що закиди влади про нібито підкуп виборців – це ніщо інше, ніж спроба надавити на авторитетних та впливових членів нашої партії, які відмовилися співпрацювати з владою. Окрім того, є підстави вважати, що проведення щодо членів «Єдиного Центру» негласних слідчих дій, про які заявляють представники влади, будуть використані для незаконного прослуховування виборчих штабів та кандидатів в депутати.

    Особливо дивно чути про підкуп виборців саме зараз, коли ще не зареєстровано жодного кандидата в депутати. Більше того, якби мало місце те, про що говорять представники влади, то правоохоронна система Януковича, яка забирала у нас мандати, зробила б усе, щоб відповідні кримінальні справи були порушені і доведені до кінця. Але, таких фактів немає.

    Хочемо нагадати, що ці брехливі звинувачення звучать на тлі повідомлень у засобах масової інформації про те, що партія влади не соромиться залучатися підтримкою вчорашніх «регіоналів» - спеціалістів з підкупу. Перший результат цієї співпраці можна було побачити під час виборів на 205 окрузі в Чернігові.

    Тому, звертаємося до правоохоронних органів з закликом не виконувати завідомо злочинні вказівки. Пам’ятайте, що влада у випадку неприємностей, вам не допоможе, бо буде зайнята порятунком власної шкіри.

    Закликаємо Центральну виборчу комісію дати оцінку таким заявам представників влади, мета яких - створити підґрунтя для зриву виборів у регіоні там, де вони не володіють підтримкою.

    Сподіваємось, що не дивлячись на дії влади, вибори на Закарпатті пройдуть чесно і відкрито. Принаймні «Єдиний Центр» докладе до цього максимум зусиль.

    Прес-служба Закарпатської обласної організації політичної партії «Єдиний Центр».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору