ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Великий спортивний фестиваль-ярмарок пройде в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    28 переглядів
    Як відзначать в Ужгороді День фізкультури і спорту?

    Цей масштабний захід відбудеться вже післязавтра, 11 вересня.

    Сьогодні, 9 вересня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулась прес-конференція начальника управління молоді та спорту ОДА Віталія Ерфана з приводу відзначення дня фізичної культури та спорту 11 вересня.

    Нагадаємо, у п'ятницю на площі Народній в Ужгороді готується масштабний спортивний фестиваль-ярмарок. Протягом цілого дня діятиме спортивне містечко, де кожна федерація та фізкультурно-спортивне товариство представить свій вид через показові виступи та майстер-класи.

    Для журналістів презентували програму спортивного заходу, схему розміщення дислокацій спортивних федерацій, розповіли про підготовку учасників заходу та, безпосередньо, про урочисту частину фестивалю, на якій відзначатимуть найперспективніших спортсменів області, які мають досягнення на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

    Розпочнеться урочиста частина о 12:00. Фінансово-матеріальна винагорода вручатиметься 95 спортсменам з олімпійських видів та 32 тренерам. З неолімпійських видів - 56 спортсменам та 30 тренерам. Також, нагородять і представників спорту інвалідів: 21 спортсмена та 9 тренерів.

    Керівник управління коротко проінформував також про заходи державтоінспекції щодо обмеження руху на пл.Народній 11 вересня. Від себе додав: сподівається, що жителі міста поставляться з розумінням до перекриття руху в цей день.

    Представники кожного виду спорту на фестивалі матимуть свою окрему площадку: ринг, татамі чи інше спортивне покриття та обладнання. На території фестивалю будуть розташовані намети, в яких розміщуватиметься уся необхідна інформація про вид діяльності, атрибутика та реклама. Триватиме спортивна подія впродовж цілого дня: з 9 години ранку до 18 години вечора.

    Опісля брифінгу, на площі Народній пройшла нарада за участі начальника управління та усіма представниками спортивних федерацій, шкіл, фізкультурно-спортивних товариств під час якої детально обговорили програми спортивного фестивалю-ярмарки, інформують із управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору