ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Укрзалізниця" удосконалила організацію перевезень вантажів через угорсько-український кордон

    25 квітня 2024 четвер
    75 переглядів
    Укрзалізниця уклала новий Договір з угорським перевізником Раіл Карго Хунгарія.

    Укрзалізниця для забезпечення безперебійної передачі вагонів та вантажів через державний кордон переглянула умови роботи з угорським перевізником Раіл Карго Хунгарія та уклала новий Договір про організацію перевезень вантажів через угорсько-український державний кордон.

    Потреба у цьому виникла у зв’язку з набуттям чинності комплексних змін та доповнень до Угоди про міжнародне залізничне вантажне сполучення (СМГС). Загалом після зміни в організації перевізного процесу, які відбулися 1 липня 2015 року, виникла необхідність у перегляді двосторонніх договорів також з іншими іноперевізниками.

    Під час укладення договору Укрзалізниця та Раіл Карго Хунгарія опрацювали та погодили порядок здійснення міжнародних вантажних перевезень через українсько-угорський кордон, технологію передачі вантажів та вагонів, умови експлуатації рухомого складу та взаємодії працівників обох перевізників під час виконання службових обов’язків тощо.

    Завдяки удосконаленню договірних відносин для організації перевезень вантажів через угорсько-український державний кордон створені більш прозорі та зрозумілі умови.

    Довідка:

    Раіл Карго Хунгарія є найбільшим перевізником в Угорщині, який здійснює левову частку перевезень, у тому числі з Україною. Так, за перше півріччя 2015 року через міжнародні українсько-угорські прикордонні переходи передано більше 52 тис. вагонів, із низ майже 90 % - 46,5 тис. вагонів передано Раіл Карго Хунгарія.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору