ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Водоканалу в Ужгороді виділили понад 3 млн. гривень

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    З 15 вересня місту обіцяне безперебійне водопостачання

    Рішення про до виділення коштів КП «Водоканал м. Ужгород» з метою фінансової підтримки підприємства ухвалено сьогодні під час сесії міської ради.

    Рішення, як пояснювали під час засідання. Необхідне для покриття фінансових витрат підприємства у зв’язку із переходом на цілодобове постачання води. Як відомо, з 15 вересня місту обіцяне безперебійне водопостачання, відповідно, очікується зростання витрат на електроенергію у зв’язку з непрогнозованим щомісячним зростанням тарифів.

    «Для збільшення добового графіку подачі води необхідно забезпечити додаткову роботу насосного обладнання на свердловинах підземного водозабору «Минай» та першому підйомі насосно-фільтрувальних станцій поверхневого водозабору, на насосних станціях другого підйому на обох водозаборах, а також на підвищуючих насосних станціях. Оскільки при збільшенні подачі води зростають обсяги відведених стоків, то збільшиться навантаження (і, відповідно, електроспоживання) каналізаційно-насосних станцій та комплексу очисних споруд. Фактичне споживання електроенергії насосним та іншим обладнанням підприємства в значній мірі залежить від фактичного навантаження на мережу, тобто від обсягів подачі води та відведених стоків», - сказано у докменті.

    Тож, з метою підтримки КП «Водоканал м. Ужгород» підприємству до виділили 3 млн 150 тис грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору