ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль і Порошенко зійшлися на кандидатурі Ратушняка?

    28 березня 2024 четвер
    62 переглядів
    Местные выборы-2015: по новому закону, но по старым медотам

    Політичний експерт Юрій Палійчук на своїй сторінці у Фейсбуці назвав можливих кандидатів у міські голови Ужгорода та Мукачева та про те, хто їх підтримуватиме під час виборчого процесу.

    "Найцікавіше відбувається в одному із принципових для влади регіонів – на Закарпатті. У Мукачеві на противагу "Єдиному Центру" Банкова, від проекту "Відродження" виставляє недалекого родича Медведчука Івана Чубирка.

    В Ужгороді – небачений компроміс.

    Москаль, Медведчук і Порошенко зійшлися на кандидатурі Сергія Ратушняка. Хороша новина для всіх, хто встиг заскучити за політичними фріками, і погана для всіх, хто сподівався на зміни. Особливо ця новина є сумною для ужгородців. Окрім того, за моєю інформацією, в області на Банкову працюватиме знаменитий депутат Ланьо", – написав політолог.

    Експерт вирішити зробити висновок з цієї ситуації, яка скалалась вже у передвиборчий період.

    "Банкова, на противагу команді Балоги, робить ставку на Медведчука. Вибір, скажімо так, далеко не в інтересах України. У свій час так само діяв Янукович, коли висунув на виборах в Закарпатську облраду того ж Івана Чубирка проти Андрія Балоги. Тоді Януковичу-Медведчуку не вдалося перемогти Балогу навіть попри те, що на їх стороні була міліція, криміналітет і прямий підкуп виборців", – стверджує Юрій Палійчук.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору