ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дайджест цікавих Закарпатських подій за минулий тиждень

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Золота осінь на Закарпатті

    На Закарпатті наступила справжня осінь. Майже весь тиждень йшли дощі. Та незважаючи на погоду, цей тиждень для закарпатців відзначився багатьма надзвичайно цікавими подіями.

    Закарпатці занепокоєні, у МОЗ все-таки підтвердили спалах поліомієліту в Закарпатській області. Як виявилося, спалах поліомієліту в області обумовлений циркулюючим вакціноспорідненім поліовірусом типу 1. Через виявлення рідкісного вірусу в Закарпатті вакцинують всіх дітей до 6 років.


    шг

    Ужгородці обурені тим, що влада не може навести порядок у місцевих супермаркетах. Як вияволось, в супермаркетах Ужгорода до продуктів добавляють білковий бонус.


    чс

    На цьому тижні ужгородцям дали реальну можливість врятувати країну від війни. Активісти молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» - заклиали ужгороців придбати Український мілітарний журнал "Миротворець" (видання включає в себе новини, аналітику, медіа про війну і мир, мужність і вірність, честь і відвагу) для воїнів АТО.


    ві

    Під кінець тижня закарпатцям підготували невеличкий сюрприз. В Ужгороді незважаючи на дощ розпочався безкоштовний концерт гурту "Воплі Відоплясова". Олег Скрипка зі своїми музикантами заспівав у центрі Ужгорода. Всі охочі могли подивитись концерт.


    567

    А вже в пятницю, барвистим святом з безліччю грамот, подарунків і грошових призів відсвяткував Ужгород День фізичної культури і спорту. Так на головній площі Закарпаття - Народній розгорнулися майданчики всіх спортивних секцій області.


    а45

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору