ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні вночі злодії обікрали ужгородця

    23 квітня 2024 вівторок
    45 переглядів
    На місці події працює слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції

    Останнім часом у нашому краї почастішав такий вид злочинів як крадіжки. Фахівці пов'язують це зі скрутним становищем у державі. В обласному центрі щодня трапляються факти крадіжок.

    Уночі 17 вересня невідомі зловмисники на одній вулиць Ужгорода пробралися в приміщення місцевого жителя. – Якимось чином крадії перестрибнули через високі ворота й забралися у підвальне приміщення. Ворота були зачинені на замок. – розповідає потерпілий Василь. – З підвалу викрали дорогий велосипед, точильний станок та 6 пляшок горілки. Думаю, що крадіжку скоїли під ранок, оскільки я лягаю досить пізно спати. Надворі були ще два велосипеди, які візитери, на щастя, не помітили. Кілька років тому у мене з двору хтось викрадав щебінь. Як з'ясувалося, що каміння крав... мій друг дитинства, який живе на сусідній вулиці. Свого часу у закритому під'їзді невідомі зловмисники викрали два ліхтарі. Думаю, що певніше за все, до крадіжки можуть причетні особи, які живуть в цьому районі й вирахували, що в мене знаходиться у господарстві. Побачивши наслідки злодійського візиту я повідомив у міліцію.

    На місці події працює слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції, яка обстежує підвал та опитує господаря та встановлює кількість викраденого. Правоохоронці розповідають, що знімають відбитки пальців, які залишили злодіїв. Певніше за все, візитерів було кілька, бо викрадені трофеї важко одному перекинули через високі ворота. Наразі оперативники вивчатимуть "почерк" і займатимуться встановленням злодіїв.

    Іван ЛАДЖУН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору