ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через пияцтво батьків син звернувся до правоохоронців!

    28 березня 2024 четвер
    84 переглядів
    Іршавщина. Батьки постійно зловживають спиртними напоями...

    14-річний мешканець с.Білки Іршавського району зателефонував до Іршавського районного відділу міліції по спецлінії «102», де попросив правоохоронців допомогти йому припинити постійне пияцтво батьків.

    На місце виклику відразу виїхала слідчо-оперативна група та оперуповноважена відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції Яна Горзов.
    Хлопчина розповів правоохоронцям, що протягом останнього часу його батьки постійно зловживають спиртними напоями, вчиняють між собою сварки. Мати їсти не готує, у будинку не прибирає і взагалі ніяких робіт по господарству його батьки не роблять.
    Правоохоронцями відразу була проведена профілактична бесіда із батьками та притягнуто до адміністративної відповідальності - вітчима за ст.173 зн.2 Кодексу України про адміністративні правопорушення ( Вчинення насильства у сім»ї), а матір - за ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов»язків щодо виховання дітей).
    Сім’ю правоохоронці взяли на контроль і періодично будуть навідуватись із перевіркою.
    Інформація Іршавського РВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору