ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Школярі Ужгорода успішно підкорюють Youtube

    25 квітня 2024 четвер
    70 переглядів
    Загалом на каналі в ютубі у хлопців 400 підписників

    Школяр, спортсмен, у минулому КВНівець, та ще й починаючий ютубер. Даніель Помфюк зі своїм другом півроку тому почали знімати гумористичні відео і викладати їх на Ютуб.

    На Закарпатті ютуб-блогерів не так багато — розповідає Даніель. Зізнається, ідея виникла раптово: випустили перше відео і на цьому не зупинилися.


    Даніель ПОМФЮК, ютубер


    "Взяли камеру у подруги, запросили її в якості оператора, знайшли гарну стіну позаду ПАДЮНа і почали знімати. У березні ми виставили наш перший випуск. Приходимо і дивимося, а там 100 переглядів, ми такі засмучені були, порозсилали друзям, і якось такв ийшло,що набралася перша тисяча переглядів, і ми вирішили знімати далі. Ми вже мали зареєстрований канал "Хламец ТВ", а наш перший проект називався "Трансмісія".


    Аби інтерес до творчості хлопців не зникав, а кількість підписників тільки зростала, вони запустили ще кілька проектів.




    Даніель ПОМФЮК, ютубер


    "Випустили ще 2 проекта, які назвали "Школопрос", де ми ходимо й опитуємо людей в Ужгороді, ставимо їм такі запитання, над якими вони ламають голову, і потім це виходить досить смішно. І ще один проект, який називається "Соцпакет". Там ми висміюємо наші буденні проблеми підлітків у таких дуже серйозних відео, як соціальні реклами, але вони гумористичного характеру."


    Не менш важливою у такій справі є технічна складова. Будь-які помилки можна виправити за допомогою якісного монтажу, освоєння якого Даніель взяв на себе.



    Даніель ПОМФЮК, ютубер


    "Прийшлося освоїти програму Vegas Pro, така вона для аматорів, не зовсім професійна, але для каналу на ютубі, в принципі, вистачає"


    Загалом на каналі в ютубі у хлопців 400 підписників. А от у соціальній мережі "Вконтакті" їхня спільнота набрала майже дві тисячі фоловерів.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору