ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Качур вирішив позмагатися за посаду Ужгородського міського голови

    16 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    Закарпатець Іван Качур у політиці з 2002 року.

    Як сьогодні стало відомо з достовірних джерел, кандидувати на посаду мера Ужгорода буде депутат обласної ради Іван Качур.

    Іван Качур у політиці з 2002 року, господарник, знає проблеми області, міста Ужгорода та його жителів. Уже підготовлено та подано всі документи.

    Під його пильним керівництвом за для відродження, розвитку та популяризації спорту та хокею зокрема, упродовж 2010-2013 років було успішно реалізовано Програму підтримки спорту на Закарпатті: відремонтовано стадіони, відкрито спортивні майданчики зі штучним покриттям, реанімовано та побудовано нові тенісні корти, нове життя дано басейну «Буревісник», систематично проводилась закупівля спортінвентарю, закладено основи під будівництво Льодового палацу, пророблений величезний пласт роботи в гуманітарній сфері, допомога соціально незахищеним та військовим. Івана Качура завжди турбували проблеми міста, він допомагав з вирішенням окремих питань, які виникали у громадян.

    Як відомо, Іван Качур йде в політику за підтримки команди з друзів, соратників, бізнесменів та на багато кількісні звернення громадян, які бачать його своїм мером по його досягненням. Це буде, напевно, неочікуваною інформацією для деяких кандидатів, які вже "поділили шкуру невбитого ведмедя", крісла в мерії та земельні ділянки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору