ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті мати замкнула голодних дітей у хаті на кілька днів! (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    Закарпатка влаштувала своїм чотирьом маленьким синам справжню в'язницю!

    Не залишила їм навіть продуктів. Голодні діти почали голосно плакати - це їх і врятувало.

    На Закарпатті мати влаштувала своїм чотирьом маленьким синам справжню в'язницю! Жінка залишила хлопчиків самих удома і зникла на кілька днів. Не залишила їм навіть продуктів. Голодні діти почали голосно плакати - це їх і врятувало. Крики почули сусіди, вони викликали міліцію та службу у справах дітей. Ті зламали двері й забрали малечу. Як нині почуваються хлопчики, найстаршому з яких 10 років, а найменшому лише рік, та про їхню подальшу долю.

    Євген Соломін, кореспондент:

    - Майже дві доби діти не могли вийти зі свого власного будинку, який завдяки матері перетворився на в'язницю. Адже вона закрила двері ось цим ланцюгом, підперла величезною каменюкою - аби діти не могли вийти на вулицю - і зникла в невідомому напрямку.

    Першу добу в зачиненому будинку без матері четверо дітей ще якось пережили. Найстарший - десятирічний Іван - готував їсти та годував менших: одно, дво та трирічного братиків. Але потім харчі закінчилися, і малі почали плакати та кликати на допомогу. Ридання почула пані Валентина. Вона одразу зателефонувала до міліції.

    Валентина, сусідка:

    - Вона так залишала на старшого сина і за це не журилася. Бо знала, що за дітьми придивиться старший син. Вона за ними не доглядала. Вона їх не одівала. Не помила. Там условія такі.

    Правоохоронці та працівники у справах дітей зламали двері та визволили хлопчиків із голодного полону.

    Іван Філіп, співробітник Тячівського РВ міліції:

    - Діти були здорові, але було видно неохайність діток. Брудні, голодні. Було прийнято рішення вилучити діток і помістити в приміщення районної лікарні для тимчасового проживання і медичного огляду.

    Малих відвезли в лікарню. Найперше - там їх нагодували.

    - Ці діти здорові. Повністю. Я можу їх вам показати.

    - Покажіть.

    - Двох відправили, а двоє лишилися. Бігають по коридору. Я покажу цих дітей. Ходіть.

    Проте і в медзакладі маленьким пацаєнтам гуляти коридорами не дозволяють. Лікарі зачинили двері до палати і підперли їй шваброю.

    - Щоб діти не втікали. Наші санітарки мають роботу. Тому що ми їх залишаємо. Розумієте?

    Відмити хлопчиків також не поспішають. Чому - не кажуть. Однорічний Миколка так і сидить брудний на ліжку, і вже щось розповідає.

    Всього в родині Бонки шестеро дітей. Двоє старших живуть в інтернаті. Інші четверо - мешкали з матір'ю. Їй 26 років. Батько хлопчиків помер. У селі розповідають - на жінку часто скаржилися сусіди.

    Іван Решко, Бедевлянський сільський голова:

    - Вона получала 5700 гривень в місяць. Вона ці гроші пропускала не за призначенням - вона випивала там. Гуляла. Сусіди часто звертались, бо там були проблеми.

    Нині вирішується питання про позбавлення багатодітної матері батьківських прав. Вона ж, коли дізналась, що синів з хати забрали, втекла. Вона і досі не відвідала хлопчиків у лікарі.
    Євген Соломін, Олексій Лабунець

    ВІДЕО можна подивитися ТУТ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору