ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Які категорії населення Закарпаття мають право на адвоката за рахунок держави?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Ужгород. Меморандум про співпрацю у наданні правової допомоги

    15 вересня в Ужгородському районному центрі зайнятості відбулася робоча зустріч з представниками Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. На зустрічі обговорювалося питання інформування безробітних щодо безоплатної правової допомоги.

    Михайло Давиденко – директор Ужгородського місцевого центру надання з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповів присутнім про правову допомогу, яка надається громадянам України, згідно Закону України «Про вторинну правову допомогу». Пояснив, які категорії осіб мають право на адвоката за рахунок держави, та які послуги надаються у рамках безкоштовного захисту клієнтів.

    Володимир Мацо – начальник відділу по взаємодії з суб´єктами надання первинної правової допомоги роз´яснив, які документи необхідно подати до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги для отримання послуг та надав їх адреси і контакти.

    За результатом робочої зустрічі вирішено укласти меморандум про співпрацю між Ужгородським районним центром зайнятості та Ужгородським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, повідомила Мар’яна Гайдур, начальник відділу активної підтримки безробітних Ужгородського районного центру зайнятості.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору