ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті орудують "санаторні крадії" (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    63 переглядів
    Міліцією Закарпаття зареєстровано 5 випадків крадіжок у санаторіях краю.

    Лише з початку цього місяця закарпатською міліцією зареєстровано 5 випадків крадіжок у різних санаторіях Закарпатської області.

    В Закарпатській області працює грабіжник, можливо, й банда, яка викрадає гроші із помешкань відпочивальників. Зловмисники підбирають ключі до кімнат у санаторіях і, користуючись відсутністю господарів, викрадають гроші туристів. Крадіїв не зупиняє й той факт, що приїжджі ховають свої статки у валізах, маскуючи їх у речах.
    Останній такий випадок трапився учора ввечері, в одному із санаторіїв Свалявшини. Туристку із Дніпропетровська обікрали на 10 тисяч гривень. Жінка пішла на вечерю, а як повернулася – грошей не стало. Курортниця не одразу виявила пропажу, бо на перший погляд, усі речі в кімнаті були на місці. У дорожній сумці лежала барсетка, однак грошей у ній вже не було.
    Раніше від «санаторних крадіїв» страждали відпочивальники з Київщини, Дніпропетровська та Львівщини, які оздоровлювались у санаторіях Мукачівського, Свалявського та Хустського районів.
    Інформацію про ці злочини зареєстровано в ЄРДР за ст. 185 ч.3 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
    Міліція просить відпочивальників стежити за своїми речами і за можливості не залишати цінні речі без нагляду, у санаторних кімнатах.
    СЗГ УМВС в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору