ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Банківська система" обдурила хустянку на 2000 гривень!

    25 квітня 2024 четвер
    108 переглядів
    40-річна закарпатка стала жертвою шахрая.

    40-річна хустянка стала жертвою шахрая. На її мобільний зателефонувала невідома особа і представилась працівником одного із банків.

    Шахрай попросив жінку повідомити йому пін-код кредитної картки начебто у зв’язку з перезавантаженням банківської системи.
    Чоловік запевнив хустянку, що під час перевантаження системи вона може втратити свої кошти і щоб цього не сталось, попросив її продиктувати пін-код кредитки.
    Під час перевірки картки, жінка зрозуміла, що її обдурили. Невідомий зняв з її рахунку 2000 гривень. На наступний день жінка звернулася до працівників банку, щоб заблокували картку.
    Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань статтею 190 Кримінального кодексу України "Шахрайство", повідомили у Хустському МВ УМВС.

    Шановні громадяни, якщо Вам телефонують з проханням надати продиктувати пін-код вашої кредитки, подякуйте невідомому за турботу, але ніяких кодів не повідомляйте! Підіть у відділення банку, перевірте свою картку та отримайте кваліфіковану консультацію від працівника банку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору