ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Чорноморець" у більшості не зміг обіграти "Говерлу"

    18 квітня 2024 четвер
    52 переглядів
    Ужгородський захисник Павло Кутас отримав пряму червону картку.

    У результаті нічия - 1:1.

    У матчі восьмого туру чемпіонату України "Говерла" зіграла внічию з "Чорноморцем". Поєдинок пройшов в Ужгороді і завершився з рахунком 1:1. Одесити не можуть перемогти у нинішньому чемпіонаті: у восьми матчах були зафіксовані три нічиї і п'ять поразок.

    Господарям вдався швидкий гол: на сьомій хвилині орендований у "Динамо" 20-річний півзахисник Орест Кузик з лівого флангу увірвався в штрафний майданчик і, не зустрівши гідного опору, пробив у верхній дальній кут - 1:0.

    Вже на доданих у першому тайму хвилинах одесити змогли зрівняти рахунок, причому знову в голі взяв участь "динамівець". Владислав Калитвинцев навісив зі штрафного у воротарську "Говерли", звідки нападник Євген Стариков, який має американське громадянство, переправив м'яч у сітку - 1:1.

    На 54-й хвилині "Говерла" залишилася в меншості: захисник господарів Павло Кутас грубо двома ногами в'їхав у суперника і отримав пряму червону картку.

    Після цього матчу в активі "Говерли" стало дев'ять очок, у "Чорноморця" - три, повідомляє "Сегодня".

    Говерла - Чорноморець 1:1

    Голи: 1:0 - 7 Кузик, 1:1 - 45 Стариков.

    Говерла - Рудько, Кутас, Люлька, Лухтанов, Кузик, Цуріков, Савченко (Гончар, 52), Чумак (Іванов, 83), Сергійчук (Хобленко, 46), Гемега, Хльобас.

    Чорноморець - Боровик, Слінкін, Мартиненко, Хочолава, Петько (Калита, 56), Куценко, Калитвинцев, Данченко, Філімонов (Смирнов, 46), Мурашов (Кабаєв, 68), Стариков.

    Попередження: Куценко (10), Петько (33), Цуріков (39), Савченко (43), Філімонов (45), Хочолава (90).

    Вилучення: Кутас (53).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору