ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатки вкрали "мобілку", яка була єдиним зв'язком із рідними

    28 березня 2024 четвер
    37 переглядів
    На Закарпатті крадії не гребують нічим!

    Останній випадок: крадій поцупив у 68-річної жінки мобільний телефон

    Дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції Петро Кізляк виявив 49-річного крадія, який поцупив від пенсіонерки мобільний телефон вартістю 350 гривень. Для пенсіонерки мобільний був єдиним зв'язком із рідними.

    Нещодавно до дільничного інспектора Петра Кізляка прийшла на прийом 68-річна жінка із м. Іршави, яка повідомила, що невідома особа від неї поцупила мобільний телефон марки «Nokia».

    Дільничний опитавши потерпілу дізнався, що на передодні до неї заходив на вигляд знайомий чоловік, який пропонував їй вживаний одяг. Пенсіонерка від нього нічого не купила, але після його візиту з будинку зник телефон.

    Пошуки крадія дільничний розпочав відразу. Він навідався до сусідів пенсіонерки, які підтвердили, що дійсно в той день вулицею ходив чоловік, який пропонував вживаний одяг. Очевидці надали приблизний його опис.

    Після отриманої інформації, дільничний Петро Кізляк навідався до одного із підозрюваних. У ході розмови дільничний з'ясував, що чоловік хотів випити, а грошей не було, бо ніхто від нього вживаний одяг не купував. Коли зайшов на подвір'я до пенсіонерки, то їй теж запропонував товар. Роздивляючись крам, жінка й не помітила як гість поцупив її мобільний телефон, який знаходився на сходах будинку. Крадій хотів продати вкрадене, а на отримані кошти купити горілки.

    Відносно крадія Іршавським райвідділом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), де передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох троків.

    Інформація Іршавського РВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору