ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські майстри з городкового спорту – перші в Україні! (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    69 переглядів
    Нашим закарпатським городошникам - слава!

    В місті Кременчук Полтавської області відбулися фінальні змагання VI літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті відомого спортивного діяча Михайла Баки з городкового спорту.

    В них взяла участь і збірна команда з городків Закарпатської області у складі майстра спорту СРСР Юрія Чвикова та кандидата у майстри спорту, голови обласної Федерації з городкового спорту Михайла Ухаля. Відповідальним за підготовку закарпатських спортсменів був голова обласної ради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук.
    Виступаючи на цих престижних змаганнях, закарпатці показали високу спортивну майстерність, адже цього року в нашій області проведено кілька змагань з цього виду спорту. Вперше за роки незалежності України наша команда стала переможцем Всеукраїнських змагань серед 10 команд-учасниць у третій групі областей.
    Крім командної першості, відбулися й індивідуальні змагання, за підсумками яких Михайло Ухаль став чемпіоном, а Юрій Чвиков зайняв друге місце. Наша команда та учасники нагороджені Дипломами організаторів змагань.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

    На ФОТО:
    - голова обласної Федерації з городкового спорту Михайло Ухаль (ліворуч) та голова облради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук з нагородами Всеукраїнських змагань.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору